HydroCen

HydroCen søker ny leder

Vil du bli ny leder av forskningssenteret HydroCen? Vi er et forskningssenter for miljøvennlig energi, og forskningen skal bidra til nye løsninger og innovasjoner for at vannkrafta i Norge blir enda mer bærekraftig, nyskapende og lønnsom i årene som kommer.

Stillingen er en fast stilling på NTNU, som er vertsinstitusjon for HydroCen.

Her kan du se hele annonsen og søke på stillingen! Søknadfrist er 15.12.2019.

Vi søker etter en person som synes det er spennende å jobbe i et nyskapende og tverrfaglig fagmiljø fra landets største forskningsinstitusjoner innenfor vannkraftforskning.

NTNU er også hovedforskningpartner i HydroCen sammen med SINTEF Energi og Norsk institutt for naturforskning (NINA). HydroCen har over 60 nasjonale og internasjonale partnere fra forskning, industri og forvaltning, og jobber svært tverrfaglig.

Her kan du se foredragene fra «Fagdag for forskere» som vi nylig arrangerte for å fremme samarbeid, tverrfaglig forskning og inspirere til nyskapende idéer.

Vannkraftens posisjon i det fornybare energisystemet

HydroCen er en del av Forskningsrådets FME-ordning, Forskningssentre for miljøvennlig energi, som skal bidra til å redusere klimagassutslippene gjennom langsiktig forskning i internasjonal toppklasse.

Gjennom sin forskningsinnsats skal HydroCen bidra til å opprettholde og styrke Norges posisjon som en ledende vannkraftnasjon og sikre at norsk vannkraftsektor kan møte komplekse utfordringer og utnytte mulighetene i fremtidens fornybare energisystem.

Kontakt

Senterleder i HydroCen er også daglig leder i Norsk Vannkraftsenter, og ligger organisatorisk under Institutt for energi- og prosessteknikk (EPT) ved NTNU. Spørsmål om stillingen kan rettes til instituttleder ved EPT, Terese Løvås, tlf. 91897007, e-post terese.lovas@ntnu.no

HydroCen er et Forskningssenter for Miljøvennlig Energi og skal levere kunnskap og innovative løsninger til norsk vannkraftsektor

0 kommentarer på “HydroCen søker ny leder

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: