HydroCen

Første GodForskerMorgen avholdt!

Multiconsult og HydroCen arrangerer en frokostwebinarserie kalt GodForskerMorgen. I denne serien med webinarer vil forskere fra HydroCen presentere sitt arbeid slik at industrien og andre interessenter kan få det siste innen relevant forskning rykende ferskt!

Vi er strålende fornøyd med det første webinaret som ble avholdt 24. mai der Henki Ødegaard fra NTNU presenterte sine tommelfingerregler for konusplassering i norske kraftverk, dette fra et bergspennings- og ingeniørgeologisk perspektiv. Multiconsult inviterte til frokostservering på sine kontorer på Sluppen og Skøyen under presentasjonen samt både streamet og tok opp foredraget.

Dersom du ikke hadde anledning til å se presentasjonen direkte, kan du finne opptaket her:  https://youtu.be/sBvIZSzuSjI

Stor takk til Henki og Multiconsult!

HydroCen er et Forskningssenter for Miljøvennlig Energi og skal levere kunnskap og innovative løsninger til norsk vannkraftsektor

0 kommentarer på “Første GodForskerMorgen avholdt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: