HydroCen

HydroCen fagutvalgsmøte

Årets første fagutvalg går av stabelen 13.-14. februar. I 2019 er det høy faglig aktivitet; alle arbeidspakker er i full gang med de planlagte prosjektene og vi begynner å se både delresultater og spennende forskningsarbeid i felt og i lab.

Vi har også fått noen nye prosjekter som vi ønsker å følge opp, og vi vil løfte blikket for å diskutere fremtidig relevante tema og problemstillinger for forskning i HydroCen sammen med våre brukerpartnere. Vi har i tillegg utfordret noen av disse til å presentere sine perspektiver på samarbeid innen forskning og innovasjon.

2018 møttes representanter fra forskning og vannkraftbransje for å diskutere forskninga i HydroCen.

HydroCen er et Forskningssenter for Miljøvennlig Energi og skal levere kunnskap og innovative løsninger til norsk vannkraftsektor

0 kommentarer på “HydroCen fagutvalgsmøte

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: