Damkonstruksjoner

Lær deg mer ingeniørgeologi

NTNU har fortsatt ledige plasser på høstens etterudanningskurs i ingeniørgeologi. Påmeldingsfristen er forlenget til 30. august 2017

Lysebotn-foto-arne nysveen
Gode kunnskaper iingeniørgeologi er avgjørende for vellykket planlegging og bygging av tunneler og andre undergrunnsanlegg. Meld deg på kurs. Foto: Arne Nyseveen

NTNU har fortsatt ledige plasser på høstens etterudanningskurs i ingeniørgeologi.

Meld deg på. Påmeldingsfristen er forlenget til 30. august 2017 >

Kurset passer for bygge- og anleggsledere og kontrollingeniører for alle typer undergrunnsarbeider; som vegttunneler, jernbanetunneler og ikke minst vannkraftanlegg.

Kurset er knyttet til ingeniørgeologiske undersøkelser, driving, sikring og rapportering av underjordsarbeider og er særlig rettet mot anleggs- og byggeledere samt kontrollingeniører med begrenset erfaring og kunnskaper innen faget ingeniørgeologi.

I tillegg til dette omhandler kurset også sprengningsteknikk, sikringsmetoder og rolle-/ansvarsdeling mellom byggherre og entreprenør, herunder krav til rapportering og dokumentasjon.

Undervisningen gis i form av forelesninger, øvinger, feltkartlegging og demonstrasjoner. Det vil bli gitt hjemmeoppgaver knyttet til ingeniørgeologisk kartlegging i anlegg, og det blir lagt opp til rapportering mellom kursperiodene.

Eksamen er 31. oktober 2017. Kurset gir 7,5 studiepoeng.

Les mer på NTNUs nettsider og meld deg på >

 

0 kommentarer på “Lær deg mer ingeniørgeologi

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: