Miljødesign

Lær miljødesign

Miljødesign er en metode for å ta vare på dyr og natur samtidig som man produserer lønnsom fornybar energi. For første gang har du nå muligheten til å lære miljødesign fra bunnen av. Høsten 2017 starter NTNU videreutdanningskurs i miljødesign for deg som jobbar med effekt av regulering i kraftverk, i forvaltningen eller som konsulent. Foto: Knut Alfredsen
Miljødesign er en metode for å ta vare på dyr og natur samtidig som man produserer lønnsom fornybar energi. For første gang har du nå muligheten til å lære miljødesign fra bunnen av. Høsten 2017 starter NTNU videreutdanningskurs i miljødesign for deg som jobbar med effekt av regulering i kraftverk, i forvaltningen eller som konsulent. Foto: Knut Alfredsen

For første gang har du nå muligheten til å lære miljødesign fra bunnen av. Høsten 2017 starter NTNU videreutdanningskurs i miljødesign for deg som jobbar med effekt av regulering i kraftverk, i forvaltningen eller som konsulent.

Miljødesign er en metode for å ta vare på dyr og natur samtidig som man produserer lønnsom fornybar energi. Se en liten film om miljødesign >

Kurset gir opplæring i prinsippene bak miljødesign, feltmetodikk, dataanlyse og modellbruk i regulerte vassdrag.

Kurset vil gi systematisk og samlet undervisning i biologisk og hydrologisk grunnlag, diagnose av effekt, tiltak, systematisering og kartlegging, byggeklossmetoden og simuleringsmodeller. Kurset inneholder feltmålinger og verkøty for klassifisering av inngrep.

Målet med kurset er at studentene skal tilegne seg kunnskap og ferdigheter om miljødesignmetodikken inkludert diagnose av påvirkning og tiltak for å redusere effekt av reguleringer.

Kurset består av to samlinger i Trondheim i september og oktober høsten 2017 og avsluttes med eksamen 21. oktober. Kurset gir 7,5 studiepoeng og koster 26 000 kroner.

Påmeldingsfrist er 7. august 2017.

Les mer og søk om å få delta på NTNUs nettsider >

 

0 kommentarer på “Lær miljødesign

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: