Marked og tjenester Miljødesign Senteret Turbiner og generatorer Vannkraftkonstruksjoner

Les bilag om HydroCen og vannkraftforskning i Fagbladet Energiteknikk

Siste nummer av Fagbladet Energiteknikk (nr 2-2017) har et bilag om vannkraftforskning og smakebiter fra HydroCen. – Etableringen av HydroCen er starten på en spennende reise for norsk vannkraft, skriver redaktør Stein Arne Bakken.

Bilag om vannkraftforskning og HydroCen i siste nummer av Fagbladet Energiteknikk 2-2017.
Bilag om vannkraftforskning og HydroCen i siste nummer av Fagbladet Energiteknikk 2-2017.

Av Astrid Bjerkås, kommunikasjonsansvarlig i HydroCen

-Dette bilaget til Energiteknikk gir noen smakebiter fra det spennende som skjer innen norsk vannkraftforskning og hva vi kan forvente oss i årene fremover med det store løftet som etableringen av HydroCen innebærer, skriver redaktør Stein Arne Bakken i Energiteknikk på lederplass.

I bilaget kan du blant annet lese om hva HydroCen skal forske på, forvetningene til HydroCen fra brukerpartnerne og at Statkraft har stilt Kvilldal kraftverk og Ulla-Førre-vassdraget til disposisjon for forskerne som et levende laboratorium.

Les hele bilaget >

0 kommentarer på “Les bilag om HydroCen og vannkraftforskning i Fagbladet Energiteknikk

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: